Адвокат на "Килърите" стана европейски шампион по Джу-джуцу

Спорт

07-04-2014, 11:17

Снимка:

Личен АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Георги Стефанов отвя конкуренцията в Рим

Варненецът Георги Стефанов завоюва европейска титла по Джу-джуцу на състезание в Рим, което се проведе през уикенда, научи Varnautre.bg. Там Стефанов отвя конкуренцията в своята категория и грабна златния медал. Той е брат на президента на миналогодишния шампион по плажен футбол Одесос-Хирдоремонт - Добрин Стефанов, който в момента е футболен съдия. Името на европейския шампион нашумя покрай делото "Kилърите", в което Стефанов защитава един от подсъдимите. 37-годишният боец е юрист от над 10 години.

Георги тренира бокс и кикбокс от ранна детска възраст, като в юношеските си години е неколкократен шампион в тези два спорта. В последствие продължава да тренира, но не участва на състезание. Едва миналата година започва да се занимава с Джу-джуцу, като още в първите си състезания демонстрира дух и качества на победител.

На местно ниво Георги Стефанов остава непобеден, след което заминава на силен турнир в Сърбия. Там постига две победи, като се превръща във фаворит за златния медал. Контузия обаче, не позволява на варненския състезател да продължи състезанието.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов