Ни Ло си пада по Боби от "Къртицата"

Пловдивчанката пак ръси бисери по телевизията

Николета Лозанова се яви като гост в „Къртицата“ по ТВ7 тази вечер и не пропусна да се прояви. Водещата на „Поверително от NL“ влезе в ролята на защитник на Борислав и дори заяви, че си пада по него, предава Клюки.нет. На закачката на Иван Христов, че Валери може да я изревнува за изказването, Николета подмина с усмивка. И продължи да защитава мачото Борислав, че е супер готин и дори го харесва.

Моделката не пропусна да влезе в ролята на адвокат и заяви, че Боби заслужава вниманието на дамите в базата и не се е държал никак нахално и дръзко, като се е опитвал да ги сваля. „Днешните момичета са толкова лесни, защо да не пробва човека“, заяви още тя.

С изказването си Лозанова за пореден път обиди българските момичета, повечето от които са нейни почитателки. А също така не пропусна да изрази симпатиите си към Борислав, който защитаваше изключително разпалено.

„Сега Валери да не изревнува, като те чуе да казваш, че харесваш Борислав по телевизията?“, попита я Иван веднага. Моделката игнорира въпроса му и заяви, че Боби е хубаво момче и заслужава да му се обърне внимание. Останалите гости в студиото не бяха много склонни да се съгласят с Николета. И изразиха мнението си, че Борислав има твърде високо самомнение за себе си, но не заслужава чак такова внимание от дамите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов