Международни лауреати на сцената на "Големите надежди"

Чаровната Жана Бергендорф – победител във втория сезон на X Factor, лично ще вдъхне кураж на талантливите малчугани

Финалисти от детската „Евровизия“ и “Сан Ремо Джуниър”, призьори от музикални фестивали в Люксембург, Малта, Унгария и дори Казахстан са сред новите десет таланта, които ще завладеят сцената на „Големите надежди“ утре, 19 март, 20.00 ч. по Нова.

 Вторият концерт на шоуто ще ни срещне с още интересни детски истории – почитател на Леонардо да Винчи, колекционер на камъни, носителка на Гран При от конкурси за музика, танци и красота и истински малък полиглот, владеещ английски, немски, френски и… мандарин. Десетте претенденти за слава ще защитят честта на градове като Русе, Разград, Стара Загора, Козлодуй, Бургас и София. Сред тях е малчуган, класирал се сред челните места на детския песенен конкурс „Евровизия“. Малкият певец обича да си акомпанира сам на китара и пиано и е страстен почитател на лова и риболова. С впечатляваща за невръстните си години артистична кариера и многобройни участия в конкурси в страната и чужбина, се откроява друг даровит участник, който мечтае да стане по-известен дори от Леонардо да Винчи.

 Финалистка в „Сан Ремо Джуниър“ и носителка на редица първи места в международни певчески надпревари, също ще бъде сред големите надежди във втория епизод на предаването. На сцената ще блесне и друга дама, която още на годинка впечатлила с безупречно изпълнение на „Мила моя мамо“. Хвали се, че може да пее на цели три езика – английски, испански и турски. Сред малките таланти ще видим и колекционер на камъни и носител на няколко първи награди от конкурси по рисуване и пиано.

 Жана Бергендорф, победител във втория сезон на X Factor, лично ще подкрепи и вдъхне кураж на участниците във втория концерт на живо на „Големите надежди“. Какви съвети ще даде на гласовитите малчугани и кои ще бъдат следващите пет от тях, които ще се класират за четвъртфинал, ще видим във втория епизод на шоуто по Нова, 20.00 часа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов