Най-романтичните жестове, правени в България (видео)

Кой каза, че мъжете у нас не са романтични...(снимки)

Кой би очаквал, че пътуване с междуградски автобус по линията Русе - Варна, ще ти донесе и предложение за брак, което няма да забравиш никога. Русенецът Мартин дълго време обмислял всякакви идеи, с които да предложи брак на любимата си Лидия, но така и не намирал подходящата. Онази подходяща идея, с която да накара всички неомъжени дами да се сподавят от рев, мислейки си “Искам и на мен да направят нещо подобно”, както и да вдъхнови всички ергени да цъкат изумено с език, мислейки си “Искам и аз да направя нещо подобно.”

Накрая храбрият Марто взел решение четири БМВ-та, на чиито задни стъкла е изписано “Will You Marry Me” (“Ще се омъжиш ли за мен”), да “засекат” едно след друго автобуса, в който се вози Лидия. Немските возила били осигурени от познати, а в романтичната завера участвал, естествено, и шофьорът на автбоуса. И всичко се случва на разклона за Провадия.

Варненец се обясни в любов на любимата си, като щампова няколко надписа “Обичам те, МА” из центъра на морската ни столица. Преди да сте го упрекнали в проява на лош вкус, трябва да уточним, че МА не е традиционното обръщение, характерно за местата, където мъже в евтини анцузи се наливат с евтин алкохол, а абревиатурата на “Мило Ангелче”.

И в най-смелите ни представи не сме подозирали, че народен плод като динята може да бъде ефективно оръжие в ръцете на влюбения. Доказа го обаче тайнствен влюбен на когото му хрумнало, че ще е незабравима изненада, ако каже на приятелката си Меги “Обичам те” чрез резбован надпис върху диня.

За целта обожателят възложил трудната задача не на кого да е, а на шампиона по карвинг и възпитаник в пловдивската Професионална гимназия по хранене и туризъм Михаил Савов. Ако не сте запознати, карвингът е изкуство за извайване на шедьоври от плодове и зеленчуци. В крайна сметка 20-годишният пловдивски ученик с голяма охота изпълнил поръчката и измайсторил наистина свеж подарък – десеткилограмова диня върху която бил изваян разтапящия надпис “Сърцето знае онова, което умът не може да обясни. Обичам те, Меги”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов