Нафтата загуби от Спартак Варна с гол от дузпа

За Нефтохимик в игра се появиха двама нови офанзивни футболисти

Бившият футболист на Нефтохимик Деян Христов отбеляза единственото попадение в контролата, играна днес на стадиона в Равда между отборите на Нефтохимик и Спартак Варна. Попадението падна 15 минути преди последния съдийски сигнал след точно изпълнение на дузпа в иначе равностойния мач.

Гостите бяха водени от бившия треньор на шейховете Атанас Атанасов, който пусна в игра като титуляри и тримата играчи на „нафтата”, които преминаха при соколите. На вратата започна Петър Денчев, Петър Патев и Деян Христов също играха в контролата.

Златко Янков изпробва отново всички свои футболисти, като даде шанс за изява и на по- младите в отбора. След добра игра през първата част Нефтохимик пропусна 2-3 добри ситуации за отбелязване на гол. Гостите също показаха добри качества, но тежкия терен и силният вятър не позволиха да се получи качествен двубой.

За Нефтохимик в игра се появиха двама нови офанзивни футболисти, но те не впечатлиха с изявите си спортно-техническия щаб на тима и най-вероятно ще бъдат отпратени. Другият вариант е те да останат още седмица с отбора, за да могат да се адаптират по-добре и да им се даде още един шанс за изява.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов