Бензукан дебютира за Черноморец, нов подписа с „акулите”

Спорт

29-01-2014, 17:11

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Нападателят Югес Айви е хванал окото на Херо и ще подпише договор с тима

Отборите на Черноморец и Спартак (Вн) не успяха да си отбележат гол в контролата помежду си и завършиха наравно 0:0 на градския стадион в Поморие. През 90-те минути на мача валеше силен дъжд, придружен от поривист вятър, които попречиха на 22-та на терена да покажат стойностен футбол. Головите положения и пред двете врати бяха малко, а майсторски изпълнения по време на целия мач липсваха.

Двата отбора имаха само по няколко възможности за гол, но така и не успяха да ги реализират. Все пак домакините може повече да съжаляват, че не успяха да постигнат победата след две добри положения на нападателите. В мача взе участие мароканският защитник Шакиб Бензукан, който от вчера се подготвя с тима. Той остави сравнително добри впечатления с играта си, но е все още твърде рано да се гадае дали ще му бъде предложен договор. Футболистът ще остане на проби поне още седмица, за да бъде тестван и в други контролни мачове на акулите.

В същото време се разбра, че френският нападател, на проби  Югес Айви ще подпише договор с отбора на Черноморец, Той е бил харесан от наставника Димитър Димитров, който на няколко пъти през сезона заяви, че не е доволен от селекцията и тя ще продължи. В контролата първи минути с Черноморец изигра Бранимир Костадинов, който  най-вероятно също ще подпише договор с акулите.

Още няколко футболисти бяха тествани в двубоя със Спартак Варна, които не се запомниха с изявите си и най-вероятно ще бъдат освободени.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов