Две детски градини и една ясла откриват в Казанлък

Ремонтите са съгласно Инвестиционната програма на общината

В Казанлък днес официално откриват ремонтираната и обновена сграда на Детска градина № 8 „Юрий Гагарин“.  Тържеството ще се състои пред централния вход на детското заведение.

Обновяването е съгласно Инвестиционната програма на Община Казанлък.

Със средства от общинския бюджет за 2013 г., е напълно обновена и Дневна детска ясла № 5 “Детелина“. Тя ще бъде открита на 21 януари от 16.30ч.

И в двете детски заведения е извършено проектиране и внедряване на мерки за енергийна ефективност, като изпълнителите са избрани след провеждане на процедури по Закона за обществените поръчки.

На 16 януари  2014 г., четвъртък, от 10.30 часа ще бъдат открити новите помещения  на детската градина в с. Кънчево, намиращи се на приземния етаж на училището в населеното място. Тъй като сградите на ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и на детската градина в с. Кънчево се намират в непосредствена близост една до друга, бе извършен цялостен ремонт на приземния етаж на училището за нуждите на детското заведение. Строително-ремонтните дейности са осъществени със средства от бюджета на Община Казанлък.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов