Звездите от "Под прикритие" проговарят за новия сезон

Актьорите ще участват в 90-минутно предаване на живо, като специално за лайфа у нас пристига турският актьор Мехмет Юлай

Звездите от най-гледания български сериал „Под прикритие” се събират, дни преди премиерата на четвъртия сезон, на живо в ефира на БНТ1.

В 90-минутно живо предаване героите на хитовата поредица ще се срещнат със зрителите и феновете, за да повдигнат завесата на продължението на сериала.

Точно в 21 часа на 16 януари /четвъртък/ водещите Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов ще посрещнат по червения килим филмовите герои – Мартин, Попов, Джаро, Иво, Куката, както и новите попълнения – Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова.

Специално за лайфа от Германия пристига и актьорът Мехмет Юлай, който влиза в ролята на наркотрафиканта Фарук в новия сезон. Топмафиотът, който ще работи с Джаро, живее в къща за милиони на брега на Босфора. Затова и част от кадрите са заснети в баровския квартал на Истанбул - Бешикташ.

Първият епизод от новия сезон на „Под прикритие” ще бъде излъчен на 19 януари от 20:45 часа само по БНТ1. Финалът на трети сезон, остави без отговор много въпроси и  буквално взриви социалните мрежи от догадки и предположения.

Спиращите дъха каскади и екшън сцени в четвъртия сезон са заснети с най-модерна  техника - високоскоростна камера, която снима на каданс, go pro, въздушни и подводни камери. 

"Под прикритие" е най-мащабната телевизионна филмова продукция в 55-годишната история на БНТ. В една силно конкурентна среда сериалът се превърна в хит за аудиторията, сравним само с този на "На всеки километър". /46 епизода на "Под прикритие" срещу 26 на "На всеки километър"/. Когато улиците опустяват при излъчване, а сега се взривява интернет пространството. Четвъртият сезон на "Под прикритие" вдига летвата по начин, който изцяло отговаря на очакванията на една



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов