Борисов съди Бареков за серия обиди и лъжи!

"Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс"

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов сподели в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, че е завел дело срещу Николай Бареков за 10 000 лева. Причина за това са серията от обиди и лъжи, които Бареков изрекъл в публичното пространство по адрес на Борисов. 

"Воден от собствени и чужди политически амбиции, Бареков прекали и стигна до извършването на престъпления, квалифицирани в Наказателния кодекс. Надявам се тези съдебни дела и наказанията, които ще последват, да превъзпитат Бареков в бъдещите му политически изяви. Тези присъди са необходими за самия него, защото в политиката с обиди не се постигат резултати. Задължително за авторитета на който и да било политик е да води политическата си борба интелигентно и с уважение към политическия опонент. За мен политиката е битка за доброто на хората, а не отправяне на ругатни, клевети и обиди. Жалко, че Бареков започва политическата си кариера като извършва престъпление. Парите от спечеленото дело ще отидат при нуждаещи се хора.", споделя още Борисов.




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов