Спират движението в определени участъци от централни улици

Реорганизацията - заради Водния проект

До 28 ноември в Стара Загора спират движението на всякакви моторни превозни средства по южното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от ул. „Подполковник Калитин” до бул. „Крайречен”.

Ограничението на движението се извършва с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително-монтажните работи по „Интегриран воден проект за Стара Загора”.

Движението ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се в посока изток - запад: ул. „Никола Петков” / надлеза на ЗЗУ / – бул. „Цар Симеон Велики”, а за движещите се в посока запад - изток: бул. „Цар Симеон Велики” - ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски”.

От 11 ноември до 28 ноември на територията на Стара Загора се спира движението и по локалното платно на бул. „Славянски” в участъка от бул. „Славянски” до бул. „Крайречен”. Може да се използва обходен маршрут: за движещите се посока север – юг: ул. „Крайречен”– бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Ангел Кънчев” – бул. „Славянски”, а за движещите се посока юг - север: бул. „Славянски” - бул.  „Крайречен”.

Необходимо е водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указаните участъци и да спазват стриктно вертикалната маркировка. В тази връзка се подменя вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място.

За ремонтните дейности са уведомени домоуправителите в съответните райони.

Реорганизацията на движението е регламентирана със заповед на кмета Живко Тодоров.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов