УЕФА и БФС инспектират стадионите за ЕВРО 2015

Спорт

25-09-2013, 09:50

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Представителите на футболните институции ще посетят всички съоръжения

Емисари от футболната ни централа и представители на Европейската футболна асоциация, са на инспекция в страната ни. Поводът е наближаващото европейско първенство за юноши до 17 годишна възраст, на което страната ни е домакин през 2015 година.

Представителите на футболните институции ще посетят всички съоръжения, за да се запознаят на място как върви работата по обновяването и осъвременяването на Арените. Както е известно срещите от финалната фаза на първенството ще се играят на няколко стадиона в Пловдив, Стара Загора, Несебър, Созопол и Бургас, като за тренировки и занимания ще се ползва и стадионът в Сливен.

По първоначална информация инспекторите са останали удовлетворени от темповете на работа по съоръженията, като също така са изказали и редица препоръки, както и бележки по работата. По предварителни разчети стадионите у нас трябва да са готови до края на следващата година, а преди самото първенство на тях ще се проведат редица футболни турнири, които ще послужат като генерална репетиция за предстоящия форум.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов