Паяк, белезници и гонка в центъра на Варна (ВИДЕО)

Крими

28-08-2013, 11:07

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Росица Колева

Всичко от Автора

Италиански псувни огласиха ул. "Пирот", паяк разчиства улицата от коли

Автодрама се заформи в центъра на Варна в предиобедните часове на деня. Паяк вдигна автомобил от ул. "Пирот", в момента в който се появи собственикът му. Мъжът на средна възраст избухна при вида на качената върху паяка кола и застана пред специализирания автомобил, препречвайки му пътя. 

Крещейки "Няма да ви плащам за пореден път", мъжът се изрепчи и на униформен, който се опита да го убеди да освободи движението по и без друго тясната улица. Междувременно стана и задръстване, а нахален таксиметров шофьор се опитваше всячески да мине през тротоара, заобикаляйки блокиралия движението паяк. Наложи се униформен да му направи забележка, но таксиджията и на него обясни, че има място да мине. 

Собственикът на вдигнатата кола пък на висок глас продължи да обяснява, че не е съгласен да отнасят автомобила му, докато сестра му се опитваше да го успокои. "От цялата улица, която е задръстена с коли, точно нашата решихте да вземете. Как вкарахте тоя паяк през увисналите кабели, ми обяснете. Няма да дам и лев повече на скапаната ви държава, затова избягах в Италия", продължи да нарежда мъжът. Полицаят пък контрира, че разчистване с паяка щяло да има по цялата улица, а въпросната кола била първа в редичката.

Тирадата на недоволния продължи, като не бяха спестени и нецензурни думички на италиански. "Бастарди, ва фанкуло", ревна мъжът по униформения и шофьора на паяка. От безспирния поток от думи стана ясно, че детето на сестрата на прегрешилия гражданин е претърпяло лицево-челюстна хирургична интервенция в медицински кабинет в района. Затова и паркирали колата в забранената улица за да са наблизо, когато манипулацията приключи. 

Като видя, че няма да се справи сам полицаят повика подкрепление. Няколко минути по-късно се появиха още няколко униформени, които също направиха опит да усмирят мъжа, но пак безуспешно. 

"Слагайте му белезниците", изкомандва в крайна сметка един от служителите на реда, когато започна и същинската част от екшъна. Щом чу за пранги, мъжът хукна да бяга около паяка, а униформен се спусна да го гони. Още след първата обиколка около специализираният автомобил обаче сестрата, която по-рано обясни, че всъщност тя е собственик на колата някак успя да убеди полицаите да не се стига до арест. В крайна сметка паякът потегли, а бунтовнически настроеният гражданин се зарече, че с последните си евро напуска държавата, за да не стъпи крака му тук никога повече. 

Гонката преди неосъществения арест



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов