Саня и Заки съдии в X Factor

Булевард

05-08-2013, 10:55

Снимка:

X Factor

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Първият съдия в новия X Factor - Мария Илиева

Последният съдия в шоуто все още е неизвестен

След Мария Илиева, организаторите на X Factor обявиха още двама от съдиите за втория сезон на музикалното шоу.

На горещия стол сяда Станислава Армутлиева – Саня, която е начело на музикалната компания Вирджиния рекърдс.

Именно фирмата стои зад проектите на най-изявените участници от първия сезон - Рафи, Богомил, Ангел и Моисей и Сани Алекса.

Вокален талант, инстинкт за сцената и публиката и стабилен характер това са трите най-важни качества, които трябва да притежава истинският X Factor според Саня.

Другият съдия, който стана ясен, е Велизар Соколов – Заки.

Той е познат от култовата българска група "Авеню", а по-късно става съсобственик на продуцентска къща AveNew Productions, която лансира имена като Белослава, Тони, Gravity Co, Уикеда, Анимационерите и други.

"Приемам предизвикателството с въодушевление! Х Factor дава най-добрата възможност да се открият онези таланти, които притежават не само музикална дарба, но и сценично присъствие, интелект, желание за успех и цялостно въздействие върху публиката, т.е. всички онези качества, които правят един артист звезда. Най-ценното обаче е, че това се случва пред очите на цялата нация. Преди продуцентът беше този, който трябваше да открие звездата, но без помощта на публиката. Именно затова участието ми в Х Factor за мен ще бъде едно сверяване на часовника до каква степен моята интуиция резонира с предпочитанията на публиката. Не го възприемам като завръщане в музикалния бизнес, а по-скоро като възможност да си припомня най-хубавите години от живота си", казва Заки.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)