Бионсе шие нова рокля при Светльо Колчагов (СНИМКИ)

Софиянецът е част от бранда Вивиан Уестуд

Майсторът на "Златният етикет" на най-известната британска дизайнерка Вивиан Уестуд сподели в социалната мрежа щастието си от факта, че ще облече една от най-ярките звезди в света Бионсе.

В профила си във Facebook той написа: "Възбуден!!! Винаги съм искал да направя рокля за Бионсе" над снимка изобилстваща от бял плат. От фотоса не се разбира точно какво ще представлява одеждата за американската дива и може би точно това е идеята.

Самият Светльо Колчагов е правил дрехи за едни от най-известните жени на планетата, сред които Мадона, Памела Андерсън, Анджелина Джоли, Ан Хатауей, Хайди Клум, Хелена Бонън Картър, Дженифър Анистън и още много други. Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) изпъкна на своята филмова сватба с разкошна булчинска рокля ушита от българина Станислав Колчагов.

Именно със същата рокля в малко по-скромен вариант (ушита от Светльо за Вивиан Уестуд) се омъжи плаймейтката Николета Лозанова за своя любим Валери Божинов.

Креативният дизайнер е обличал и друга красива българка.

За своя най-голям концерт „10 години лунен сън” поп дивата Мария Илиева се довери именно на Колчагов за сценичния си стайлинг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов