Гонзо: Лошо е да загубиш от изпадащ отбор

Спорт

09-03-2013, 18:01

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Ще се опитаме да вдигнем футболистите още от следващия мач

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо заяви след загубата от Етър, че е шокиран от резултата 0:1.

„Мерките не могат да бъдат толкова драстични, защото това са играчите, които имаме и не може да се правят големи ротации. Тази загуба от Етър е шок за всички нас. Ще се опитаме да направим така, че да вдигнем отбора от това тежко състояние. Знам, че е много лоша загубата, особено от отбор от зоната на изпадащите. Но сами сме си виновни, и сами трябва да се извадим от това положение,“ заяви Иванов.

„След като загубиш вкъщи от Етър, е нормално да има разочарование, но сега не е моментът да нападам някой или да казвам имена. Каквото има, ще го кажа на футболистите в съблекалнята,“ сдържано коментира той.

„Днес имахме ситуации, които срещу такъв затворен отбор, трябва задължително да вкараш. Недоумение буди в мен головата ни немощ в атака, при положение, че и двамата ни централни нападатели са добри футболисти. Явно при тях има психически проблем, защото аз вярвам в техните качества, и това са хората, на които ще разчитам до края на сезона,“ отбеляза Гонзо на въпрос за многото удари на Черно море, без да намерят целта.

„Бергонси имаше проблем с глезена, а ние трябваше задължително да търсим победата. Не мисля, че неговото излизане бе причина за загубата,“ разясни накрая Георги Иванов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов