Магазин с отрязани кабели получи честитка за ток

Мисия Пловдив

26-02-2013, 13:08

Снимка:

Интернет

Автор:

Екип на Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Семейство трябва да плати 150 лева за затворен обект

Семейство от Пловдив подаде пореден сигнал срещу EVN. На редакционния телефон на Plovdivutre.bg потърпевшите разказаха абсурден казус. До 2010 година фамилията е имала магазин на първия етаж на ул. Бугариево №17. Обектът е закрит. По думите на ощетените "всичко е както трябва, отрязани кабели, последните сметки платени и приключени".

След закриването на магазина семейството поискало да върне електромера, но никой не дошъл да го прибере. "Но той не работи", категорични са хората.

Наскоро неочаквано получили сметка от 150 лева – стари задължения и лихви натрупани от 2010 година. "От периода на закриване на магазина до ден днешен – по 5 лева, по 5 лева и се насъбрали", разказаха ощетените.

Хората са възмутени и питат защо не са получили информация през цялото това време. Недоумяват от къде идва лихвата, при условие, че преди две години крайната сметка за изразходвана електроенергия е платена.

 

Изпратете вашето оплакване от EVN. Екипът на Plovdivutre.bg събира историите на недоволни, опарени, ощетени. Чакаме обаждания на тел: 0879 951 552. Сигнали получаваме и на електронната ни поща plovdivutre@gmail.com.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов