Кристиян Коджуклиев издъхна след скок от сграда в столицата

Крими

18-01-2013, 21:57

Снимка:

Булфото, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бащата на Коджуклиев: Жена ми се уби от мъка по Кристиян (обновена)

По всяка вероятност един от бившите близки на Митьо Очите сам е посегнал на живота си

34-годишният Кристиян Коджуклиев, който преди години бе сред близките хора до несебърския наркобос Димитър Желязков - Очите, е издъхнал след скок от сграда в столицата, научи Burgasutre.bg.  

Случката се разиграла на ул. "Опълченска". По непотвърдени данни Коджуклиев бил в София на дело пред спецсъда. По всяка вероятност бургазлията е посегнал сам на живота си.

Както Burgasutre писа същото съдбоносно решение взе миналата пролет и майка му - Невена, която се самоуби като скочи в морето от Моста посред бял ден. По това време Кристиян бе в ареста по обвинение в изнудване на айтоския адвокат Венелин Вълчев. 

Той бе закопчан заедно с авера си Жулиян Недялков и още 6-има мъже при зрелищна акция на бургаските криминалисти на 11 ноември 2011-а. Впоследствие се оказа, че обвинения са повдигнати само срещу него и Недялков. 

Близките му тежко понасяли събитията, но най-трудно се справяла със ситуацията майката на Коджуклиев. След трагедията миналата пролет баща му Никола обясни, че тя не е издържала на мъката по Кристиян и след поредното свиждане в ареста се отправила към Морската.

Преди години името на Коджуклиев бе свързвано с близкото обкръжение на Димитър Желязков - Очите. По-късно обаче Кристиян бе дистанциран.

През юли 2005 г. той бе обявен за издирване след като по-голямата част от групата му бе задържана отново при полицейска спецоперация центъра по сигнал за рекет. По-късно той сам се предаде в полицията.
През 2006 г. фирмата му "Крим" бе наемател на плажа до къмпинг "Градина" на юг от Бургас.

Коджуклиев оставя три малки деца.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов