Ето как се печели седем пъти от лотарията

Животът

30-11-2012, 17:26

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Американец, рекордьор по печалба от тотото, даде своята рецепта за късмета си

Ричард Лъстинг от Флорида стана известен с това, че  седем пъти е печелил американската лотария Power Ball. Последната му печалба бе съвсем наскоро: той е един от двамата американци, които ще приберат втория най-голям джакпот в историята на щатската лотария в размер на 550 млн. долара, пише Profit.bg.

От гледна точка на теорията на вероятностите шансът за всяка голяма печалба е 1:175 млн. Или по-вероятно е бременна жена да роди четиризнаци с напълно еднакви лица.

След всичко Лъстинг е готов да сподели опита си с желаещите да спечелят от лотария. Ето какво казва той за Good Morning America:

Изберете вашите числа и не оставяйте машината да направи това вместо вас. Направете проучване кои числа са се теглили вече, после си създайте десет серии числа и играйте с тях. Купувайте толкова билети, колкото можете да си позволите. Играйте с едни и същи числа, съветва той.

Колкото по-често участвате, толкова по-голям шанс имате да спечелите. Така че играйте редовно, но... ограничете бюджета си. Определете колко точно можете да отделите и при никакви обстоятелства не излизайте от лимита си, за да не се събудите един ден без нищо. Не играйте от алчност, съветва той, но играйте интелигентно, съветва късметлията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов