SIHRE`2012 - актуалното в българския туризъм

Арт и Стил

09-11-2012, 15:41

Снимка:

SIHRE`2012

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Посетете изложението и вижте новите решения за ресторантьорството и хотелиерството

Започна 12-ото издание на SIHRE (специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване), която ще продължи до 10 ноември 2012 г., обединявайки се с форумите на хранителната индустрия Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.

Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

Над 63 са директните изложители, от които 25 компании участват за първи път.

В зали 5 и 6 на изложбения комплекс се демонстрират продуктите и услугите на 170 фирми изложители и подизложители от България и 17 други страни.

Австрия, Австралия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Португалия, Словакия, САЩ, Тайван, Турция, Холандия, Чехия и Швейцария представят най-атрактивното в света на хотелския и ресторантьорския бизнес.

Сред акцентите са:

WONDERBAR - "ДЕГУСТАЦИЯ НА ДИЗАЙН" в зала 6 – павилион, под покрива на който е всичко, от което се нуждаете, за да реализирате един нов проект - от концепцията и визуалната идентичност до реализацията. Домакини са DIBLA (виртуалната гилдия на дизайнерите на мебели и интериор), а WONDERBAR е място, на което всеки гост ще може да изпие чаша студена лимонада, да опита от вкусните домашни курабийки и шампанско.

Bartender и Barmanager, разположен във фоайето на зали 5 и 6 представя демонстрации на училището и тренинг центъра за бармани.

Всеки ден на изложението от 11.00 до 13.00 ч., чрез дегустации ще бъдат показани тенденциите в топлите напитки, а в коктейлните - през първите три дни от 16.00 до 18.00 ч.

Българска стопанска камара ще връчи почетни грамоти, дипломи и юбилеен знак на свои членове - фирми от ХоРеКа индустрията, отличени за цялостна дейност и постигнати резултати.

Австрийската компания за хигиенни материали и продукти „Хаглайтнер Хигиене България” ЕООД, представя системата integral COMPACT, която е перфектната комбинация на химия, техника за дозиране и иновативна електроника за професионални миялни машини за съдове. Резултатът - блестящо измити съдове при съществено намаляване на разходите за миене и почистване.

По време изложението системата се предлага с 25% специална отстъпка!

Приложението Rk-Order е софтуер, благодарение на който клиентът има възможност сам да направи своята поръчка в ресторанта с помощта на IPad таблет. Новата технология за приемане на поръчки в ресторантите е представена от фирма UCS. По своите размери и дизайн това устройство е много подходящо за създаването на система за електронно меню и въвеждане на поръчка.

Иновативни и дизайнерски решения при кетъринг индустрията - APS, ZIEHER (Германия) показва „Дани Трейд” ЕООД - богат асортимент и високо качество на съдове и аксесоари за кухнята, масата, бара от водещи европейски фирми.

Икономия до 90% от разходите за електричество – благодарение на светодиодни продукти от най-високо качество – представени от Дианид ЕООД.

Класическо и модерно луксозно обзавеждане от масивна дървесина - дъб, череша, бук, липа представя един от водещите производители на мебели в България -  Еврика Комерс ООД. 90% от продукцията на компанията е за износ – Франция, Италия, Великобритания, Холандия и др, а останалата част се реализира на българския пазар като индивидуални поръчки.

Тайванският производител на POS терминали и POS периферия – Posiflex, представя продуктите си, предназначени за обслужване на вериги магазини, продажби на дребно, хотелиерството, ресторантьорството, производствени предприятия, здравеопазването, публичния сектор и др.

Професионални фурни на дърва, на газ, смесени, било статични или ротативни, за пицарии, ресторанти и хлебарници, представят лидерите в бранша – „Морелло Форни”. А модерните тенденции на професионалното високотехнично кухненско оборудване гарантиращо мощност, надеждност и елегантност показват уредите на марката MODULAR, демонстрирайки новата серия EMOTION.

Тенденциите в баровото и ресторантското оборудване ще демонстрира фирма "СТЕФАН ЩЕРЕВ" ЕООД, компанията вече извършва цялостно оборудване - обзавеждане на обекти, от необходимата техника и съоръжения до мебелите и дизайнерските решения за интериора.

Международната компания „Метаксакис” – повече от 50 години лидер  в производството, търговията и износа на мебели, ще представи нови серии мебели, които отговарят на търсенето на хотели, ресторанти, кафенета, барове, както и предприятия, които търсят всеобхватни решения. Дървеният сет Винициус съчетава стилна обработка и състарен ефект, комбиниран с меки и удобни възглавници за допълнителен комфорт. Сет Нанси е създаден от висококачествен четирислоен ратан със стилен леко прозрачен завършек. За лесен пренос и здравина разполага с алуминиева олекотена рамка и възглавници, направени от най-висококачествен материал .

SIHRE е в помощ на мениджърите на големи и малки хотели и ресторанти, на бистра, барове, пицарии, кафета, хипер- и супермаркети с топли точки и други заведения. Тя дава ценни решения за по-висока технологичност на всеки обект в туристическата и търговската сфера.

Изложението е полезно и за най-претенциозните интериорни дизайнери – представени са мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, летни градини, тераси, диско клубове, конферентни зали, басейни, СПА центрове, домове и офиси, внос от водещи производители в Италия, Турция, Гърция и Далечния изток.

Специализираният форум с традиции събира най-атрактивното от света на хотелския и ресторантьорския бизнес, като провокира по-висок комфорт и ниво на обслужване и предоставя възможност за директни контакти с клиенти и преговори на място.

SIHRE очаква своите посетители от 7 до 9 ноември от 10.00 до 18.00 часа, на 10 ноември – до 16.00 часа.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс – www.iec.bg и във Facebook (https://www.facebook.com/interexpocenter).



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов