Опъват бръчки с черно злато

Архив Бургас

07-10-2012, 09:12

Снимка:

lavur.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Дамите извиха опашки за подмладяване и масажи без пари

Злато, рози и хайвер са ключ към вечната младост. От събота аромати и масла се изсипват щедро върху посетителите на "Арена на красотата" в Интер Експо Център София.

Стълпотворението около щандовете на изложението започна още в ранните часове на почивния ден, пише "Стандарт". Асовете сред родните производители и вносители на козметика, козметично и фризьорско оборудване, СПА процедури и добавки показаха световна класа. В следобеда късметлиите се уредиха и с безплатен демонстрационен масаж от гуруто на Юмейхо в България Валентин Мирчев. Те се подлагаха на терапия с екстракти от черупките на мекотели и ракообразни, подхранващи маски с хайвер или витамин С правят чудеса с бръчиците за броени минути.

Част от дамите почти на крак се сдобиха с хитов маникюр. В същото време зад плътни завеси в един от салоните течеше семинар за "висшия пилотаж" при френските нокти. Лектор бе кралицата на маникюра - Тамара Бахое, която е и с короната на "Мисис Холандия" за миналата година. Дамата респектира с купите от международни конкурси с творения по нейн дизайн, а от няколко години е и заслужил съдия на Бенелюкс, подчертаваха организаторите от "Арена на красотата". Миризмата на ацетон от откритите ателиета се смесваше с екзотични масла, спрейове и маски. Част от дамите налитаха и на полуперманентната спирала за очи, с която забравят несесерчето за грим за поне 2 седмици. Посетителите пробваха и капсулите "Живот с рози", отдаваха се на любимата терапия на Парис Хилтън и Лиз Тейлър с йонитерми - лифтинг и стягане на тяло. Не пропускаха и магията с фитостволови клетки и черно злато. Днес пък се открива царството на прическите. Дори и кола маските вече са с аристократичен нюанс - перлени.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов