Катето Евро със сина си на пловдивска сцена

Архив Пловдив

27-11-2011, 09:55

Автор:

Петя Коленцова

Всичко от Автора

Пред пловдивска публика Катето Евро има трудната задача да излезе на глава и с устатия Сашо Дойнов в забавната пиеса от френския журналист Жан-Ко.

Именитата актриса Екатерина Евро ще излезе на сцената на Военния клуб в Пловдив със сина си Александър Кадиев в комедията „Горката Франция“ в сряда. В целия си блясък актрисата ще се заеме с превъзпитание на свободните нрави на младия мъж. Лудият сюжет поставя Пацо от "Стъклен дом" в ролята на снаха на родната си майка, която пък има родителски функции над друг любимец на публиката - Фахрадин Фахрадинов. Пред пловдивска публика Катето Евро има трудната задача да излезе на глава и с устатия Сашо Дойнов в забавната пиеса от френския журналист Жан-Ко.

В звездния актьорски състав се включва и чаровната Анелия Луцинова, позната на зрителите от предаването "Комиците". Поредица от забавни обрати на съдбата на една почти обикновена фамилия предлага пиесата за сблъсъка на поколенията, сексуалната ориентация, ценностите, идеалите и любовта в различните й форми и проявления. Зрителите могат да видят любимците от телевизионния екран на живо от 19 часа. Билети се продават на касата пред Общината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов